PLANTINSTALLATIES VOOR BINNEN EN BUITEN

Onder Tiny Jungle groeperen we al onze groeninstallaties, zowel deze van binnen als deze van buiten.
Planten zijn onze passie; met groeninstallaties kunnen we ons dan ook volledig uitleven. Sommige installaties zijn tijdelijk voor bv festivals, tijdelijke inrichtingen, andere zijn bedoeld als pocket-tuintjes, kleinere groen-interventies die de natuur terug in de leefomgeving van mensen brengt.
Je kan hiervoor bij ons terecht voor de aankoop van de beplanting maar ook voor de volledige installatie, inclusief constructies, belichting en (geautomatiseerde) irrigatie.

Voor grotere installaties kunnen we ook instaan voor de verzorging van de planten.
Hieronder enkele sfeerbeelden van recente installaties.

About

HOOFDLOCATIE:
Hengstenberg 81
3090 Overijse

Locatie West-Vlaanderen:
Heulstraat 3
8750 Wingene

Locatie Limburg:
Passestraat 7
3840 Borgloon

 

Contact:

Plant en Houtgoed wil een toekomstgericht en duurzaam alternatief bieden voor de inrichting van binnen en buitenruimtes, klein en groot, privaat en publiek. Een designer-built alternatief: we zijn zowel ontwerpers als makers. We gaan ook graag nog een stap verder door waar mogelijk een langdurige relatie aan te gaan met de klant waarvoor we werken.

HENGSTENBERG
Vanuit de Hengstenhoeve ontwikkelen we kennis en ervaring, hier is plaats om te testen, te maken, te verzorgen, plannen en planten. De hoeve is opgevat als een open platform en labo voor ontwerpers, tuiniers en makers geïnteresseerd in de herdefinitie van mens-natuur relaties. Gelegen vlakbij Brussel maar toch in het buitengebied biedt
het de generositeit van een rurale setting terwijl de link met de stad duidelijk aanwezig is. Historisch was de hoeve een kloppend hart voor de gemeente: we herdefiniëren dit historisch en dynamisch verleden door te werken rond zeven projecten:

P&H STUDIO – ontwerpstudio voor groene binnen- en buitenomgevingen
TINY JUNGLE – plantinstallaties voor binnen en buiten
MAAKATELIER  meubels en installaties
ECOTUINEN – natuur en mensvriendelijke tuinen
ZWEMPOEL – ecologische zwemvijvers
STALLEN & DIERENVERBLIJVEN – verblijven voor dieren
TREEHUGGER – speelinrichtingen en speellandschappen

Lees meer over wie we zijn en over hoe we werken op de about pagina of ontdek onze activiteiten op de verschillende deelpagina